søndag den 1. april 2018

Sommerprogram 2018

Foråret er over os, og snart begynder aktiviteterne i skolebigården. Vi lægger ud med en opstarts- / arbejdsdag lørdag d. 14 april, hvor vi skal have sat skik på skolebigården, så den er klar til sæsonen. Mød op til rundstykker kl. 9.30 og hjælp til med forskellige praktiske gøremål. Forhåbentlig tillader vejret et lidt mere grundigt kig til bierne, så vi kan vurdere deres tilstand og hvorvidt nogle familier skal have særlig hjælp.
Skolebigården danner som sædvanligt ramme for de fleste af foreningens aktiviteter i sommerhalvåret. Af samme grund håber vi, at såvel nye som mere erfarne foreningsmedlemmer finder det relevant at deltage i aktiviteterne. Vi vil altid have fokus på umiddelbart forestående emner, så man kan få råd og vejledning med sig hjem, hvis man har behov for det. Og hvis du hører til de rutinerede, så kom og del din viden med os andre. Tag altid bidragt med, så vi kan hjælpe hinanden med bierne.
Vi får et par gange i sæsonens løb besøg af "gæste-instruktører". I forbindelse med vores grillaften d. 18 juni vil foreningens nye interessegruppe med Knud Erik Vindum som primus motor introducere os til dronningeproduktion til husbehov. Og d. 5 august medvirker bi-inspektør Karl Erik Nielsen i aktiviteterne vedr. slyngning, fodring og varroabehandling.
Læs hele programmet her. Print det ud, og hæng det på køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar